K&A

Open positions

Areas

Management

Agil Coach - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2201

Som agil coach hjälper du aktivt individer och team att leverera värde med hög kvalité på ett effektivt och hållbart sätt genom mentorskap och coachning. Du ansvarar för att ge input i hur arbetsflöden, processer och organisation kan förbättras med fokus på ett agilt förhållningssätt. Du analyserar och coachar organisationen på ett effektivt sätt så att ni tillsammans når de mål som finns för uppdraget. En stor del av ditt arbete kommer att handla om facilitering.

- Du uppmuntrar medarbetare till förändring och förbättring.
- Du har en känsla för att se helheten och förmågan att analysera behov och på ett strukturerat och effektivt sätt gå över till handling med återkommande uppföljningar. Viktigt att du har en ödmjuk inställning till att myndigheten och individen går igenom en stor förändring.

Språkkunskaper:
- Svenska i tal och skrift

Ska-Krav:
- Dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som agil coach
- Dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med SAFe-ramverket
- Gedigen erfarenhet av att coacha chefer och medarbetare i förändring
- Ha ansvarat för och själv drivit större transformationer i stora organisationer.
- Dokumenterad utbildning och certifiering i SAFe-ramverket.

Bör-Krav:
- Dokumenterad erfarenhet av förändringsledning i stora organisationer med fler än 1 500 anställda där införande av nya arbetssätt är meriterande

Start: 18 Aug 2021
End: 15 Dec 2021 med option på förlängning i 1 år

Management

Product Owner - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2200

Som produktägare samarbetar du med intressenter för hela kedjan från vision till sub-task på teamets tavla. Du är ledande i arbetet med att definiera en MVP och förmedla dess värde, samt ta fram en road-map och driva det strategiska arbetet för appar. I en tät dialog med intressenter och team jobbar du med att specificera, bryta ner och prioritera teamets backlogg för att maximera värdet av teamets arbete. Du kommunicerar transparent kring teamets fokus och progress och följer upp att ni har helhetsbilden i sikte.

Som en naturlig del i arbetet hanterar du budget för teamet. Du följer upp och uppdaterar utvecklingsbudget utifrån pågående arbete, samt attesterar fakturor. Du upprättar också underlag för produktens fortsatta utveckling. I arbetet får du bland annat stöttning av sektionens controller.

I ditt arbete ingår att hjälpa till att estimera framtida leveranser till stöd för beslut, samt upprätta preliminära hållpunkter för utvecklingen.

I samarbete med andra produktägare, scrum masters och ledningen förväntas produktägaren vid sidan av arbetet med teamet att verka för förbättringsarbete inom sektionen.

Du blir också en viktig del av produktägargrupp. Där får du chansen att samarbeta med andra produktägare för att stötta, lära av och hjälpa varandra att bli ännu bättre.

Ska-Krav:
- Minst 4 års erfarenhet av att arbeta med olika agila processer och metoder, under de senaste 6 åren.
- Arbetat minst 3 år som Produktägare för ett agilt team inom de senaste 5 åren.
- Har varit ansvarig för en produkt och/eller minst en gång tagit fram en agil produkts vision, strategi och roadmap (i roller som tex Produktägare, Product Manager, Produktledare).
- Erfarenhet av minst 2 uppdrag att etablera fungerande samarbeten med beställare/intressenter.
- Erfarenhet av att samarbeta med icke-teknisk personal. (Dvs. kunna förklara tekniskt komplexa ärenden för mindre kunniga inom området.)
- Erfarenhet från team som arbetat inom Android- och/eller iOS plattformar.
- Minst 1 års erfarenhet av budgetarbete.

Bör-Krav:
- Minst 2 års erfarenhet från arbete inom support, drift eller förvaltning.
- Certifiering inom DevOps, ITIL, Scrum Master, Produktägare, Scrum Developer eller Agilt ledarskap.
- Erfarenhet av jobba tillsammans med minst 3 team i samma leverans.
- Erfarenhet av att starta upp ett nytt team.
- Erfarenhet av coaching och mentoring av andra ledare för att stärka deras agila approach.

Start: 14 Jun 2021
End: 01 Jul 2022

Development

Junior Developer - Stockholm (Remote)

Stockholm,

LEAD-2197

Som en utvecklare blir du en medlem i ett av våra tvärfunktionella agila team. Du kommer vara en del av en miljö som är lärande och utvecklande. Organisationen jobbar med metoder som TDD, par-programmering och även mobprogrammering när det finns komplexa problem att lösa.
Din bakgrund och intresse kommer att avgöra vilket team som du kommer att tillhöra.

Team inom Trafikinformation:

Jobbar för att leverera trafikinformation från alla Stockholmsläns fordon för resenärer så du får vara med att skapa värde för samhället. Teamet ny- och vidareutvecklar strömmande realtidslösningar och andra API:er mellan hårdvaruplattformar på fordon, externa parter och interna system. Stort fokus ligger på öppna API:er mot interna och externa partners. Miljöer är driftsatta i AWS och organisationen använder sig av Python, Java och Lambda/Serverless.

Team inom data och analysplattform:

Organisationen bygger en egen informations- och dataplattform med hjälp av molnteknologier. Plattformen kommer att hantera stora mängder av både batch och strömmande data, samt erbjuda datalagring med hjälp av olika databasteknologier, tillgängligöring av data via APIs, men även möjligheten att analysera datan och köra AI algoritmer. Visionen är att använda de senaste teknologierna för att förbättra och utveckla kollektivtrafiken i Region Stockholm. Som utvecklare i DAI kommer du att jobba med en bredd av molnteknologier, med fokus på serverless och Big data. Du har möjligheten att jobba med allt från att sätta upp infrastruktur i molnet, till att bygga APIs eller utveckla applikationer för att analysera data. Du kan välja om du vill fokusera på ett område, eller jobba brett. För att lyckas i rollen är du nyfiken, har enkelt att sätta dig in i nya tekniker och framförallt har en stark vilja att lära dig. Fokus ligger på öppenhet och förmåga att arbeta i team med olika typer av kompetenser.

Team inom dynamisk reseinformation:

Bygger lösningar för framtiden av resenärsinformation. Produkten ska hantera tusentals digitala skärmar i trafik och bygger både på hög nivå i AWS samt nära hårdvaran på fordon. Som utvecklare ansvarar du för applikationen i helhet och får både utveckla och driftsätta i ett snabbrörligt devops-team. Du arbetar i en modern molnbaserad miljö och du har stora möjligheter att styra framtida teknikval. Tekniker som används är bland annat Kubernetes, React och Spring Boot.

Ska-Krav:
- Eftergymnasial examen inom dator eller teknik
- Minst 2 års total erfarenhet av utveckling med Java eller minst 2 års dokumenterad erfaranhet av att utveckla med Python
- Minst 1 års erfarenhet att arbeta med AWS och molntekniker
- Minst 1 års erfarenhet av att jobba i automatiserade CI/CD bygg- och deployment-miljöer. (Maven, Asible, Jenkins, Bamboo etc.)

Bör-Krav:
- Minst 1 års erfareneht av att jobba med Docker och containers.
- Minst 1 års hands-on erfarenhet med att skapa Infrastructure as Code i Terraform
- Minst 1 år dokumenterad arbetslivserfarenhet av Spring Boot eller motsvarande ramverk

Start: 31 Maj 2021
End: 31 Maj 2022

Development

Web Developer - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2196

Vi söker en utvecklare som brinner för test och testautomatisering! Du är en lagspelare som ansvarar för att testarbetet håller hög kvalitet. Du få driva arbetet mot continuous delivery och dagliga releaser genom en hög grad av testautomation. Du är målorienterad och har goda kommunikativa färdigheter. Vi ser gärna en person som vill bidra med perspektiv och erfarenheter inom teknik/utveckling såväl som metod/samarbete. I rollen ingår både nyutveckling och förvaltning.

Rollbeskrivning:
I rollen kommer du jobba i ett större eller mindre team. Beroende på erfarenhet så kan du få leda utvecklingsinsatser och andra utvecklare. Jobben varierar från dagar till projekt som spänner över flera månader eller år. Som systemutvecklare arbetar du i ett agilt team i nära samarbete med kravställare och kunder. I utvecklarrollen arbetar man brett från krav till databaser och gränssnitt. Inom tjänsten kommer du att arbeta med utveckling och förvaltning av den nya och befintliga Webb-baserade system.

Kravspecifikation:
- Kompetens av högsta rang, uppfattas som expert på marknaden med en bred och djup kompetens.
- Har + 10 års erfarenhet som konsult inom området. Har deltagit i stora uppdrag inom olika områden och genomför uppdrag med mycket hög komplexitet och kvalitet.
- Har stor vana och erfarenhet att verka i ledande befattning.
- Mycket stor självständighet.

Ska-Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling
- Arbetat ett par år inom test med fokus på testautomation
- Arbetat med testdriven utveckling
- Goda kunskaper i Java och JavaScriptramverk React, HTML5 och CSS
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande krav:
- Jmeter
- API-testning
- Seleniumtester
- testautomatiseringsverktyg (generellt)
- Cypress
- React library test
- Agila metoder och test med korta iterationer
- Prestandatester
- Jira och Confluence
- Tillgänglighet enligt WCAG 2.1
- Adobe suite – Target, analytics, campaign
- Erfarenhet av headless CMS

Personliga egenskaper:
Du är kommunikativ och en lagspelare. Organisationen arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv attityd. Du gillar problemlösning och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är nyfiken på ny teknik och håller dig uppdaterad inom ditt område.

Som person gillar du att lära nytt och har en ständig strävan att bli riktigt bra i din profession. Du har också en stark känsla för att hjälpa andra både i och utanför teamet när det behövs. Du har problemlösningsförmåga och gillar att hacka kod. Du ser nytta i att förstå användarnas beteenden för att driva effektiv utveckling som löser problem på riktigt.

Start: 24 Maj 2021
End: 30 Nov 2021

Development

Mobile App Developer - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2195

We are looking for a mobile app developer, to join the Product team working with a Staff discount. You should have a couple of years of experience working as a mobile app developer. Preferably with knowledge of linking the app to SAP CRM as a backend solution. Important is that you are curious, ambitious, want to contribute to the organization, and can meet a deadline.

Work tasks:
- Develop a staff discount mobile app made for the global market
- Investigate and document requirement (research face has been done)
- Working with integrations related to the app
- Coordinate between different product teams, IT security, and business
- Participate/lead meetings with stakeholders and other product teams
- Document the solution
- Ability to educate team members

Mandatory requirements:
- Good technical skills in Flutter, React Native, or other relevant technology for building a mobile app both for iOS and Android
- Excellent communication, being able to adapt to different IT- and business stakeholders
- Planning and documentation skills
- Collaborate with the development team, testers, and end-users
- Understand the Agile way of working

Personal Competences:
- Ability to understand and analyze complex information and share it
- Ability to take responsibility, work proactively, and continuously improve
- Good in multi-team coordination
- Are dedicated, positive and self-driven
- Are curious, ambitious, and a fast learner
- Are structured and like to work towards a goal and delivery

Language skills:
- Swedish – preferred but not mandatory
- English - required

Start: 21 Jun 2021
End: 31 Dec 2021

Management

Product Owner - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2194

The client within retail has a need to receive, repackage, and handle documents (testing reports, registrations, and handling instructions which amount to hundreds of pages per article) related to chemical products, in order to stay compliant with regulations. Today they are relying on manual processes and a legacy PLM system for these processes.

This has worked in most areas so far but will not be enough to secure compliance in the long term with new transparency requirements, sustainability goals, and the planned expansion into more and increasingly complex selling markets. They are therefore looking at implementing a standard SAP system support for these processes.

Work tasks:
- Support the establishment of the Product team, both the internal team structure and its place in the wider context, within the area, and in relation to other closely related Product teams.
- Own the compliance capability establishment through driving and coordinating the delivery, working with partners and internal stakeholders as needed, defining roadmaps, backlog items, PI plans, sprint plans, etc.
- Proactively support business stakeholders to implement the new capabilities operationally
- When the time comes, execute a handover to the long-term PO

Mandatory requirements:
- Previous experience from leading implementation of an SAP module as project manager or similar
- Good knowledge of the overall SAP solution suite and components
- Agile delivery fundamentals
- Experience from having budget responsibility

Qualifying requirements:
- SAP Product compliance module experience
- Experience from Cosmetic and Chemical Compliance processes
- Jira tool suite
- Experience from working with external vendors/system integrators
- Experience from data migration/conversion in an SAP environment

Personal Competences:
- Business acumen – understanding the role of organization, process, and technology aspects to deliver a capability
- Ability to understand and analyze complex information and share it ineffective and powerful communications
- Ability to understand people psychology and to connect to people to encourage new behaviors
- Ability to take responsibility, work proactively and continuously improve activities in complex, quickly transforming environments

Language skills:
- English

Start:07 Jun 2021
End: 31 Dec 2021

Management

Product Owner - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2193

We are looking for a Product Owner for a mainly technical team at the heart of design and product development process. The organization is at the beginning of building a new tech landscape where the product data is a key enabler for creating meaningful growth. The PLM data team is just starting up and now looking for a Product Owner with a strong technical background and cloud experience to support, empower and build the team in their journey from exploration to full-scale implementation.

You will work in a team with architects and developers to make sure that they empower the organization with the right data solutions in every step of the product development cycle, including AI and ML. The event-driven solutions are built in Azure with APIs to connect to the surrounding landscape. The organization explores modern technology such as Cosmos and Graph DB, aiming for a modern highly decoupled architecture with a DevSecOps mindset from the beginning.

The product team works closely with a broad network of many other product teams to collaborate, understand and deliver the best solutions for the company. The product team has end-to-end responsibility for the solutions: from ideation through to operation.

Work tasks:
- Take end-to-end ownership of the product (full lifecycle from ideation to scaling and through to optimization)
- Prioritized roadmap and team backlog that aligns with overall roadmaps and dependencies.
- Lead and build a technical cross-functional team of engineers with a business value mindset to an expert to execute and deliver value together with other product teams
- Ensure team skills & competence & setup are mapped against product tactical and strategic roadmap and any gaps are addressed.
- Set ambitious and clear product vision, mission, and OKRs and communicate them effectively to key stakeholders
- Drive excellent tech solutions for your product and ensure tech is an accelerator.
- Define MVPs, manage product backlog priorities, and strategically de-scope to achieve rapid feedback cycles
- Align with other Product Owners to ensure backlog, roadmap, and dependencies to other products are maintained
- Monitor and manage the financial impact of decisions and priorities of the product team

Business and Technical Competences:
- Experience in Product Owner, System Responsible role or similar for technical teams building custom development solutions
- Structured and pragmatic approach to setting and communicating priorities in a dynamic environment
- Knowledge and experience of leading teams building cloud solutions with a full DevOps perspective
- Knowledge and experience from leading teams with responsibility for building and maintaining modern integration patterns APIs + events
- Experienced in leading teams in tech development with many dependencies and uncertainties.
- Product mission, OKR creation, roadmap development & management.
- Knowledge and experience of agile methods and frameworks such as Scrum, Kanban, SAFe.

Qualifying requirements:
- Product Lifecycle Management or other core processes within Retail
- Tools such as JIRA and Confluence
- Prooven cloud experience in Product Owner Role
- Software architecture and/or developer experience
- Azure certificates

Other Competence and skills:
- You are structured, analytical, and fast in understanding and execution. 
- You have great leadership skills, strong in communication and managing a collaborative network, and are experienced in stakeholder management as well as happy to get involved in the day-to-day activities of your team.
- Humble yet driven, you believe in a non-hierarchical culture of collaboration, transparency, safety, and build trust and relationships at all levels.

Language skills:
- English
- Swedish

Start: 01 Jun 2021
End: 30 Jun 2022

Android iOS

Senior Android Developer - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2191

Vi söker en Apputvecklare med stora kunskaper inom Android. De mobila applikationerna är bara en del i de distribuerade system som tillsammans bygger upp organisationens lösningar. Kunskap och erfarenhet av liknande distribuerade miljöer är därför ett krav. Då teamet består av både IOS- och Android-utvecklare är det starkt meriterande att kunna agera utvecklare för båda plattformarna. Systemutveckling sker i Kotlin.

Ska-Krav:
- Högskoleexamen eller högre examen i datorrelaterat område.
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet av utvecklingsarbete för Android där androidutveckling odelat varit uppdraget.
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta i team med mer än 5 medlemmar.
- Mycket god kunskap om Kotlin och dess ekosystem, minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Bör-Krav:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att jobba i automatiserade bygg- och deployment-miljöer. (Maven, Ansible, Jenkins, Bamboo etc.)
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta i team med mer än 3 androidutvecklare
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att skriva unit tester.
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta i agila team (Scrum, Kanban etc.)

Start: 02 Aug 2021
End: 31 Jul 2022

Infrastructure

Senior DevOps Engineer - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2190

This role focuses on shaping next-generation data platforms to build and manage data assets across the whole organization targeted towards Analytics/BI and AI. You will play a vital role in the mission to make the group a true data and insight-driven company that democratize data providing a modern self-service data platform. You will build the data platform infrastructure as a service on the latest cloud technologies to support product teams across the whole group.

We are looking for someone that is smart, humble, and hungry in helping to build the next modern data platform, you will play a key role in the data transformation journey. To succeed, we believe that you have previous experience in building, testing, and maintaining data pipelines as well as working with Big Data technologies. You feel accountable for the work done and you take pride in question and changing the status quo. You dare to speak up when necessary and seek input and feedback to improve further.

Responsibilities:
- Develop and design the next generation data platform with a focus on self-service capabilities and data mesh concept
- Architecting and building a robust, scalable, and highly available distributed infrastructure on cloud services (e.g. Google Cloud Platform and Azure)
- Advocate a DevOps mindset, enabling teams by providing the right amount of self-service infrastructure
- Develop automation routines for infrastructure provisioning and releases
- Work with cross-functional initiative and collaborate with product teams across the whole organization

Requirements:
- 5+ years experience in software development and testing in the field of Data & Analytics
- Experienced in Cloud Engineering and Cloud Services (GCP, Azure, AWS)
- Expert in infrastructure as code & codification (e.g., Terraform, Ansible)
- Expert in container orchestration & tooling (e.g., Kubernetes)
- Experience in setting up scalable, service-oriented, service- and/or data-mesh architectures
- Experience in object-oriented programming languages such (Java, Scala, Python)
- Experience in agile methodologies and applying Dev(Sec)Ops and DataOps
- Fluent in English both written and verbal
- Experience from the successful delivery of high-quality outcomes
- Passion for people and interest in technology

Required language skills:
- English and Swedish

Start: 07 Jun 2021
End: 30 Jun 2022

AI Data

Lead Engineer - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2189

As a Lead Engineer, you will play a vital role in the mission to make the group a true data and insight-driven company that democratize data providing a modern self-service data platform. You will be responsible for leading the technical development of Modern Data Platform to manage data assets across the whole organization targeted towards Analytics/BI and AI. You will be the one ensuring the group has the best people with the right knowledge at the right time, to build and operate state-of-the-art data processing capabilities fused with engineering excellence.

We are looking for a person that is passionate about exploring new technologies and loves coaching team members in a humble and constructive way to achieve successful individual development as well as team outcomes. To succeed we believe that you have a software development or an engineering background and have worked with cloud services.

Responsibilities:
- Lead development of next-generation, Modern Data Platform with self-service capabilities to serve stakeholders across the whole organization
- Work closely with the Product Owner to create technical user stories for the engineering team, including acceptance criteria
- Orchestrate engineering team and optimize resource allocation and task management
- Establish development guidelines and best practices (e.g., testable, codified, DevOps mindset, secure) and ensure quality output
- Take decisions on key technical designs and solutions
- Provide context, support, guide, and grow team members, while the team works towards the business objectives — you will inspire, not merely direct

Requirements:
- BS in Computer Science or an engineering field
- 10+ years experience in software development and testing in the field of Data & Analytics
- 2+ years in leading engineering teams at customer-focused companies
- Experience in Cloud Engineering and Cloud Services (GCP, Azure, AWS)
- Expert in infrastructure as code & codification (e.g., Terraform, Ansible)
- Expert in container orchestration & tooling (e.g., Kubernetes)
- Good knowledge of product and design methodologies
- Good knowledge in setting up scalable, service-oriented, service- and/or data-mesh architectures
- Understanding of Big Data technologies (Presto, Hive, Spark) & file formats (e.g., Avro, Parquet)
- You thrive when developing outstanding colleagues and amazing products

Required language skills:
- English and Swedish

Start: 07 Jun 2021
End: 30 Jun 2022

Development

Fullstack Typescript Developer - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2188

We are looking for two consultants for our Customer Service domain. This consultant will work in either the Customer Service Product Integration team or the Agent Ecosystem team.
The Customer Service Product Integration team works on the Service Center Portal, our in-house platform for our Customer Service agents. This is a really interesting time to join as the portal shifts from being something solely under the ownership of this team into a platform that all product teams can build upon.

The Agent Ecosystem team works to provide tools to ensure high-quality customer service. One of the key products in this is the Agent Performance Dashboard that allows Customer Service agents to see their own performance and track KPIs. The team is also working on providing a screen-sharing solution for the app, with tasks involving DevOps and React Native/mobile development.

Express.js, GraphQL, Node.js, React.js, TypeScript

For this position you would need to be comfortable with the following skillset:
● TypeScript
● BE: Node.js, Express.js, Apache Kafka
● FE: React
● REST APIs, GraphQL
● Cypress, Jest

Requirements:
● Past experience in both frontend and backend development - a preference in one or the other is fine
● Passionate about architecting applications and code that is tested, scalable, and performant
● Strong grasp of testing fundamentals and best practices
● Ability to write clean and efficient JavaScript code
● Exceptional written and verbal communication skills

Start: ASAP
End: 2021-07-30 + extension

Development

Backend Developer - Remote

Remote,

LEAD-2168

Driven, engagerad, kundfokuserad, lösnings- och kvalitetsorienterad utvecklare som trivs i agil utvecklingsmiljö.

Profil/Djup kunskap av följande:
-.Net Core/Framework 4.7
-Enhetstester
-REST
-WEB API
-Entity Framework
-MS SQL
-GIT

Mycket meriterande:
-Azure DevOps
-Distribuerade system
-Microservice arkitektur
-Event pattern (Messagebroker, NATS, RabbitMQ, Kafka)
-Elastic search
-OAuth 2.0
-TDD
-SOAP
-Octopus Deploy
-TeamCity
-Erfarenhet av transaktionsintensiva system

Meriterande:
-BDD

Start: ASAP
End: 2021-12-31

Infrastructure

Senior DevOps Engineer - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2167

You will work closely with the Lead DevOps-developer as well as the dev team made up of approximately 18 people (frontend, app, backend, and CTO).

As a Senior DevOps Engineer, you will work in a team that has end-to-end responsibility for Cloud and Infrastructure. You will work in a fast pace environment with automating cloud infrastructure, setting up CI/CD pipelines. You will also be working closely with development teams to enable faster delivery of developed solutions.

You have worked as a developer and have a good understanding of the software development life cycle. You are passionate about Cloud and DevOps-related tools and have worked with large infrastructures in Cloud and On-Prem. You have a mindset of “Everything As Code”.

Experience in designing and implementing highly secure, available, and scalable infrastructure using AWS Cloud services.
A solid experience in developing CI/CD pipelines for automated deployments.
Experience with Infrastructure As Code using AWS CloudFormation or Terraform.
Good coding skills in scripting languages (Python, Bash, Powershell, or similar)
Experience in Networking, Logging, and Monitoring
Experience in working with RDBMS and NoSQL Databases
Experience with Containers and Orchestration

You might also have
AWS Certifications (Developer/DevOps/Architect)
Linux and Windows System knowledge
Working experience with microservices

Skills:
AWS, AWS DevOps, CD (Continuous Delivery), CI (Continuous Integration), Python, Terraform, Cloudformation

Start: ASAP
End: 6+ months
Language: English

QA

Business Analyst - Remote

Remote,

LEAD-2166

Just nu pågår analysarbete av en lösningsidé som får stor påverkan på flera intressentområden inom organisationen (funktioner, system och projekt). Förstudien planerar att leverera en kartläggning/fördjupad påverkansanalys under juni/aug 2021.

Vi söker en senior Business Analyst med tidigare erfarenhet från att jobba med komplexa påverkansanalyser av system inom Sortiment & Inköp och dess kopplingar till Ekonomi, Finans, Replenishment etc. Meriterande är erfarenhet från retail.

Föreställ dig 1 300 butiker, 60 000 artiklar, 1 000 leverantörer och 1,5 miljoner kunder per dag i kombination med en affärsverksamhet full av spetskompetens, framtidstro och visioner.

Det du kan bidra med:
-Med utgångspunkt i systemförändringar; identifiera de system, funktioner och pågående projekt inom organisationen som påverkas av föreslagen lösning
-Tillsammans med respektive systems ”Business analyst” och system/Produktägare identifiera vilka anpassningar som behövs göras i och kring systemen, utifrån de ändringar som den föreslagna lösningen skulle innebära
-Fastställa hur stor påverkan den föreslagna lösningen skulle ha på respektive system och dess omgivning utifrån en och samma skala
-Identifiera och tydliggöra och visualisera beroenden
-Ta fram tidsestimat för genomförande av nödvändiga förändringar

Erfarenhet och kunskap:
-Vana att arbeta med många intressenter i stor organisation
-Kombination av hög verksamhetskunskap med mycket god teknisk förståelse
-Kunskap om Inköps & sortiments system
-Kravställning mot applikationer (egenutvecklade och standardlösningar).
-God vana att jobba med externa leverantörer av standardlösningar och organisationsanpassade system.
-Dokumentation med User Stories
-Jira för hantering av krav
-Verksamhetskunskap inom retail är meriterade
-Erfarenhet av agila projekt

Personliga egenskaper:
-Drivande och ansvarstagande
-Duktig på att kommunicera, visualisera och dela information
-Lösningsorienterad - en förmåga att komma med förslag på lösningar
-Pragmatisk med förmåga att hantera förändringar

Start: ASAP
End: 2021-08-31

Android iOS

React Developer - Remote

Malmö,

LEAD-2164

We are looking for three exceptional developers with a passion for modern frontend JavaScript technologies. You probably have deep expertise in several areas, but you are also able to learn whatever is needed to get the job done.

One of our current focus areas is to transition to React when we implement and deliver our experience. We build our apps using Node.JS, ReactJS, React Native, Redux, and GraphQL at our core.

Join a team of dedicated and skilled software professionals building a cutting-edge e-health platform
Design and implement user-facing features that deliver digital treatment to thousands of patients on a global scale
Write efficient code to support complex business requirements, meeting the demands of various markets, and user types
Test your code using a range of tools and strategies, such as unit, integration, and end-to-end automated testing frameworks
Work closely with product management and design to explore how to deliver our experience efficiently.

Start: ASAP
End: 3-6 months
Language: English

Management

Product Owner - Stockholm

Stockholm,

LEAD-2155

As a Product Owner, you will take responsibility for a product with full accountability for the business and customer value delivered by your product. You will lead a cross-functional product team in close collaboration with key stakeholders, always keeping customers at the heart of our focus. You will define the strategic vision for your product and create the product roadmap based on an understanding of the market/industry and customer/end-user insights, as well as input from stakeholders across the company.

You will work closely with the Product Manager, Product Area Lead Engineer, and other Product Owners to ensure overall alignment, you will set objectives and key results (OKRs) that your product will drive toward. You will also identify, build, and manage strategic partnerships across products, working to manage dependencies. - Take end-to-end ownership of the product (full lifecycle from ideation to optimization) with ultimate accountability for business and customer value delivered
- Set the product mission and OKRs and translate these into a prioritized roadmap and team backlog that will drive agreed with KPIs
- Lead a cross-functional team of engineers, business experts, and data analysts to execute and deliver value
- Maintain an in-depth understanding of the market/industry landscape and customer needs through close collaboration with key stakeholders and users to adjust strategy and priorities dynamically
- Establish and manage relationships with key stakeholders to ensure optimal collaboration across relevant business functions in the broader company
- Identify and monitor KPIs, using them as a cornerstone for team focus and priorities, adjusting course, and taking actions when needed
- Align with other Product Owners to ensure interfaces to other products
- Be responsible for the relationship and contract with our SaaS supplier.
- Monitor and manage the financial impact of decisions and priorities of the product team

Mandatory requirements, both competence, and tools:
- 10+ year’s work experience and previous leadership responsibility
- Experience in leading cross-functional, multi-competence teams including engineers, business experts, and offshore team members.
- Agile mindset and willing to find new ways to deliver on your goals in case you get stuck.
- You are truly a doer, willing to get hands-on solving any problems needed to help the product move forward
- Product Owner / Product Manager experience
- Product roadmap development & management
- Product mission & OKR creation
- Commercial understanding (budgeting, P&L)
- English - Fluent

Qualifying requirements:
- Experience from SaaS product

Personal Competences:
- Ability to understand and analyze information and determine the best course of action.
- Ability to understand connect with people and create a positive atmosphere.
- Ability to take responsibility, work proactively and continuously improve activities in complex environments.
- Ability to communicate efficiently, both within the team and with different stakeholder groups
- Ability to prioritize what needs to be done based on business needs & potential impact.

Start: 03 May 2021
End: 31 Dec 2021