K&A

Dream big.
Go for it.
Achieve.

Kantur & Associates är ett dynamiskt nätverk av erfarna ledare och utvecklare inom Management och Development. Vi har en bred kompetens inom områden som Agile Coaching, DevOps, QA Management, Fullstack Development, Data/AI, Test Automation, Design och Kravhantering.

Vi strävar efter att skapa och upprätthålla långsiktiga samarbeten mellan våra kunder och våra konsulter. Vårt mål är att tillhandahålla experter som inte bara levererar över förväntningarna utan även stärker intresset för fortsatta samarbeten.

Med vår gedigna erfarenhet inom ledning och IT-lösningar fungerar vi som rådgivare åt våra kunder. Vi identifierar risker, analyserar behov och introducerar förbättringar för att undvika kostsamma hinder både före och under utvecklingsfasen.

Utöver att svara på specifika förfrågningar arbetar vi proaktivt med att presentera kandidater som vi anser vara värdefulla för framgångsrika projekt. Vi ser till att matcha våra kunders behov med individernas kompetens och förmåga att vara självgående, drivna och lösningsorienterade.

Vår styrka ligger i att upprätthålla långsiktiga relationer med erfarna konsulter. Vi strävar efter att vara förstahandsvalet för ledande IT-bolag som söker skicklig kompetens. Vi fokuserar på att leverera individuella talanger som kan bidra till framgångsrika samarbeten

Kantur & Associates är dedikerade till att erbjuda enastående konsulttjänster och skapa värde för både våra kunder och våra konsulter. Genom att hålla oss uppdaterade och fortsätta utvecklas inom våra specialistområden är vi väl rustade för att möta framtidens utmaningar inom Management och Development.

AI Data
Data Engineer - Stockholm
LEAD-3904

QA
Testledare - Stockholm
LEAD-3901

Infrastructure
Solution Architect - Stockholm
LEAD-3900