DREAM BIG.
GO FOR IT.
ACHIEVE.

Frilansare | Affärsledare

Kantur & Associates är ett nätverk med över 100 Seniora IT Frilansare inom Management, Development, Quality Assurance, Design och Infrastructure och vi höjer aktivt konsultnivån i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Våra kompetenser sträcker sig från Agile Coaching, Solution Architecture, QA Management till Fullstack Development, Data/AI, Test Automation, Design och Kravhantering.

Våra Affärsledare driver och upprätthåller långsiktiga samarbeten mellan våra kunder och våra konsulter. Vi drivs av att tillgodose våra kunder med experter som inte endast levererar utöver de förväntade kraven, utan även skapar ett intresse för återkommande samarbeten.

Våra långa erfarenheter inom ledning och IT-lösningar, gör att vi även agerar som rådgivare ute hos våra kunder, där vi identifierar risker, behov, och introducerar förbättringar för att undvika dyra hinder, innan och under utvecklingsfasen.

Förutom att täcka förfrågningar, arbetar vi även proaktivt med att presentera kandidater vi ser är väsentliga för framgångsrika projekt.

Våran vision är att upprätthålla långsiktiga relationer med erfarna konsulter och ordna långa samarbeten med ledande IT bolag där efterfrågan på vass kompetens hos individer som är självgående, drivna och lösningsorienterade är aktuellt.